Hlavní navigace

SonicWall zjednodušuje správu IT infrastruktury

18. 3. 2009

Sdílet

SonicWall uvádí zařízení Universal Management Appliance (UMA) EM5000, které má zjednodušit správu IT infrastruktury pomocí optimalizované správy zásad, centralizovaného monitorování a reportování napříč různými zařízeními.

Systém dokáže spravovat až několik tisíc zařízení SonicWall, ať už rozmístěných v interní podnikové síti, nebo nainstalovaných u různých zákazníků poskytovatele služeb IT. UMA EM5000 je určeno jak pro firmy všech velikostí, tak i pro poskytovatele spravovaných služeb a IT konzultanty.

Integrované řešení UMA EM5000 obsahuje podle dodavatele všechny potřebné elementy včetně operačního systému, databáze a aplikací. Je alternativou k jiné nabídce SonicWall. k samostatnému softwarovému řešení Global Management System (GMS).

EM5000 nabízí automatickou víceúrovňovou správu zásad, monitorování a funkce reportování shody s předpisy. Mezi funkce nechybí podpora pro offline správu včetně plánovaných změn konfigurací a aktualizací firmwaru ve spravovaných zařízeních, jež minimalizují přerušení služeb. Komponenta Visualization Viewer prezentuje i složité hierarchie zařízení SonicWall ve snadno pochopitelném formátu,

Komplikovanost implementace a správy většího množství síťových zařízení roste s počtem zařízení, koncových uživatelů a kancelářských umístění v síti. Správci IT nasazují ve snaze dostat taková prostředí pod kontrolu široké spektrum produktů pro správu, monitorování a reportování stavu firemní IT infrastruktury od řady dodavatelů.