Hlavní navigace

Sonos ZonePlayer S5

1. 4. 2010

Sdílet

Multi-room pro všechny I na našem trhu je již k dispozici nový výkonný bezdrátový zvukový systém Sonos ZonePlayer S5, který lze ovládat z přímo z iPhonu, iPodu nebo ovladače Sonos. Z...
Multi-room pro všechny

I na našem trhu je již k dispozici nový výkonný bezdrátový zvukový systém Sonos ZonePlayer S5, který lze ovládat z přímo z iPhonu, iPodu nebo ovladače Sonos.
ZonePlayer S5 je novinkou americké značky Sonos, který přináší bezdrátový zónový audiosystém s několika možnostmi dálkového ovládání. Vedle jednoduché instalace a nastavení slibuje i výhodnější cenu než předchozí modely.

S5 disponuje celkem pěticí reproduktorů (dva výškové, tři 7,6cm středové a jeden 8,9cm subwoofer pro basy) a to v jednom stylovém bílém tělese o rozměrech 21,7x 36,5x 12,3 cm. Přes ethernetový konektor se S5 připojuje k internetu, ze kterého lze přehrávat hudbu i naladit internetová rádia. Hudbu lze streamovat jak z internetu, tak samozřejmě z iPhonu/iPodu, dále z knihovny iTunes či z dalšího externího zdroje připojeného 3,5mm konektorem (počítač, TV, CD/DVD, rádio...).
Pokud by byl jeden S5 málo, můžete si jich propojit několik a mít v každé místnosti jeden, všechny ovládané buď dálkovým ovladačem Sonos CR200 nebo iPhonem či iPodem. Každý S5 přitom může být napojen na jiný zvukový zdroj a mít jinou hlasitost. Jde tedy o typické zařízení, které potěší všechny zájemce o multi-room (zónové) řešení, kdy vás zvuk provází celým obydlím.

www.highend.cz

Autor článku