Hlavní navigace

Sony Action Cam: videokamera pro dobrodruhy

12. 11. 2012

Sdílet

 Autor: Sony
Společnost Sony představuje zcela novou extrémní videokameru Action Cam, která je určena mimo jiné i pro extrémní sporty.

Jedná se o kameru, která nabízí natáčení Full HD videa v maximálně kompaktním těle. Hmotnost zařízení je pouhých 90 gramů, a to včetně baterie, jež je součástí balení. Stejně tak jsou součástí balení i samolepicí držáky, pomocí nichž můžete kameru přichytit k různým povrchům včetně cyklistické či lyžařské helmy.

K vnitřní výbavě patří citlivý snímač Exmor R CMOS, který slibuje ostrý záznam se sníženou hodnotou šumu. Kromě toho se uživatelé dočkají i kvalitního objektivu Carl Zeiss Tessar s ultraširokým zorným úhlem 170 stupňů, a také stabilizátoru SteadyShot, jenž je už v kamerách Sony klasikou.

Kamera nabízí celkem pět režimů nahrávání videa včetně Full HD při rychlosti 30 snímků za sekundu. K dispozici jsou taktéž dva režimy zpomaleného nahrávání (2x a 4x).

Jako příslušenství dostanete k Action Cam vodotěsné pouzdro pro použití v opravdu extrémních podmínkách. Nahrávat můžete buďto na karty MS Micro nebo microSD/SDHC.

Můžete si také nainstalovat aplikaci PlayMemories Mobile pro vzdálené ovládání kamery buďto z Androidu nebo iOS.

CS24

Sony Action Cam pořídíte v průběhu listopadu 2012 za doporučenou cenu 7 699,- Kč včetně DPH.

Sony Action Cam