Hlavní navigace

Sony Ericsson Vivaz Pro dorazil

19. 5. 2010

Sdílet

Již brzo se u nás začne prodávat očekávaný chytrý telefon Vivaz Pro s výsuvnou klávesnicí, první kousky již dorazily, přinášíme i fotografie.

Mobilních telefonů je sice na trhu velká spousta, nicméně každý model smartphonu s výsuvnou plnohodnotnou klávesnicí je vždy vítán. Sony Ericsson Vivaz Pro je variantou již dnes oblíbeného Vivazu, který se liší právě přidanou výsuvnou klávesnicí, přitom kvůli tomu vzrostla tloušťka telefonu jen nepatrně. Pro zajímavost, přinášené fotografie jsou pořízení právě mobilem Vivaz.

Velké displeje sice nabízejí dostatek prostoru pro klávesnice na obrazovce, nicméně kdo chce při psaní větší komfort či například plánuje intenzivnější smskování, ocení kvality prostorových tlačítek. Z fotografií je patrné, že jde o variantu s QWERTZ rozložením tlačítek, můžeme tedy jen doufat, že lidé zvyklí na QWERTY si budou moci prohodit Y/Z alespoň v nastavení telefonu.

Vivaz Pro jinak nabízí parametry stejné jako Vivaz, to znamená velký 3,2“ dotykový displej s rozlišením 640x320 bodů, operační systém Symbian v uživatelským rozhraním přizpůsobeným pro multimediální funkce a přístup k internetu, Wi-Fi, microUSB, 3,5mm audio jack a další. Liší se jen o 3 Mpix nižším rozlišením telefonu, což je spíše dobře než špatně. Více specifikací i fotografií zde.

Prodávat by se měl Vivaz Pro začít během několika málo týdnů s cenou kolem 10800 korun (~410 euro).

Sony Ericsson Vivaz Pro

Sony Ericsson Vivaz Pro

Sony Ericsson Vivaz Pro

Byl pro vás článek přínosný?