Hlavní navigace

Sony Online představují RTS Lords of Everquest

21. 4. 2003

Sdílet

Sony Online Entertainment představují RTS nové generace Lords of Everquest...

Společnost Sony Online Entertainment, známá především svou MMORPG Everquest a mnohými datadisky, představuje novou realtimovou strategii. Lords of Everquest se budou odehrávat ve známém fantasy prostředí Everquest a vývojáři z Rapid Eye Entertainment předpokládají, že se jejich nový titul dostane na pulty obchodů již letos na podzim. Sony Online Entertainment na svůj první vstup na pole offlinového hraní nahlíží více než pozitivně. Chtějí mít na svědomí hru, která se stane rovnou králem svého žánru. Sami Lords of Everquest považují za RTS nové generace a jejich tvrzení dokazují mnoha zajímavými prvky.



Poutavý příběh vás zavede na fantastickou Antonicu, kde se utká patnáct lordů v boji o ztracený artefakt. Na začátku hry si tedy vyberete vůdce a ujmete se jedné ze tří unikátních ras. Lords of Everquest jako první strategie svého druhu nabídne tisíce předmětů, stovky kouzel a různé schopnosti jednotek, které budou získávat zkušenosti a v průběhu hry se budou neustále vyvíjet. Ve hře se setkáte se stovkami různých bojovníků z řad elfů, trpaslíků, ďábelských nestvůr a dokonce i draků. Krom singleplayerové hry si budete moci změřit síly i s ostatními hráči přes internet díky připravované službě Sony Online Entertainment.



Za zmínku jistě stojí i líbivé grafické zpracování, které můžete obdivovat již na spoustě zveřejněných screenshotů. Lords of Everquest poběží na novém grafickém enginu, zvládajícím střety spousty detailně vymodelovaných postav. Jakmile se o této nadějné hře dozvíme více, budeme vás informovat.

Autor článku