Hlavní navigace

Sony představuje chytrý telefon Xperia M5

10. 2. 2016

Sdílet

 Autor: Sony Mobile
Nový model nabízí vylepšený fotoaparát, design, baterii i výkon.

Po úspěchu modelu Xperia M4 Aqua přichází nyní Xperia M5, která nabízí ještě výkonnější zadní fotoaparát s rozlišením 21,5 megapixelu. Ten umožňuje pořizovat snímky v profesionální kvalitě s možností přiblížení objektů s pětinásobným Clear Image zoomem. 

Sony Mobile

Díky funkci Hybrid AF s reakční dobou 0,25 sekundy ostří Xperia M5 rychle a přesně. Tato nová technologie hybridního automatického ostření využívá fázové detekce i detekce kontrastu, a i díky tomu má nejkratší reakční dobu v rámci celého odvětví. Xperia M5 nabízí také záznam videa ve kvalitě 4K. 

Na předním panelu má Xperia M5 zabudovaný špičkový fotoaparát s rozlišením 13 megapixelů, který disponuje rovněž funkcí automatického ostření a natáčení videa ve Full HD. Celá řada foto a video aplikací, jako například Face In Picture, AR Mask a Style Portrait, dodá selfies nový rozměr. 

Full HD displeji má úhlopříčk 5 palců a využívá technologie Mobile BRAVIA Engine 2 pro ostrý obraz s vysokým kontrastem

Xperia M5 nabízí i ochranu proti vodě a prachu a nezakrytý USB port usnadňující manipulaci i nabíjení. S vodotěsným chytrým telefonem se nemusíte bát, že se váš přístroj zašpiní – stačí ho opláchnout pod tekoucí vodou. Smartphone je také chráněn proti náhodně stříkající vodě, takže vás může doprovázet kamkoliv, za každého počasí. Novinka vyniká také vysokou odolností, ke které přispívají kovové výztuže rohů pro ochranu před nárazy. 

CS24

Xperia M5 má 2 600mAh akumulátor, 64bitový osmijádrový procesor MediaTek Helio X10 s taktem 2 GHz a 3GB RAM a podporuje vysokorychlostní mobilní internet přes (LTE). 

Paměť modelu Xperia M5 lze také rozšířit až na 200 GB paměťovou kartou MicroSD. Na českém trhu je novinka k dostání za cenu kolem 11 000 Kč.