Hlavní navigace

Sony road show PlayStation Move

1. 9. 2010

Sdílet

 Autor:
V Praze o víkendu odstartovala PlayStation Move road show. Během prvního víkendu se předváděcí akce zúčastnilo cca 2 000 lidí.

Sony Computer Entertainment v Praze o víkendu odstartovala dvouměsíční předváděcí akci po českých a slovenských městech, kde představila široké veřejnosti svůj nový pohybový ovladač PlayStation Move. Během prvního víkendu si PlayStation Move do pražských obchodních center na Chodově a v Letňanech přišly vyzkoušet cca 2 000 lidí, převážně ženy s dětmi.

Tento víkend se předváděcí akce uskuteční v obchodních centrech v Praze na Zličíně a v Arkádách na Pankráci, a to v pátek 3. září a v sobotu 4. září od 9 do 21 hodin. Odtud se akce přesune do Brna a v příštích týdnech i do Ostravy, Olomouce, Plzně, Hradce Králové nebo Českých Budějovic. Na Slovensku předváděcí akce odstartuje tento víkend v Bratislavě, odkud se posléze přesune do Nitry a do Košic. Předváděcí akce PlayStation Move bude probíhat v obchodních centrech po České republice i na Slovensku až do 30. října 2010.

Sony PlayStation Move