Hlavní navigace

SoundCloud – skvělá hudba zdarma – 5. díl

16. 5. 2013

Sdílet

 Autor: PCWorld.idg.com.au
Dnešní závěrečný díl našeho seriálu nejprve věnujeme možnostem sledování vašich oblíbených umělců a jejich nejnovějších nahrávek. Určitě přivítáte i zjištění, že je SoundCloud možné používat i na mobilním telefonu.

Hudbu v podobě streamu poskytuje na internetu spousta internetových služeb. Patří mezi ně i služba SoundCloud, která je v mnohých ohledech naprosto jedinečná, třeba už jen svým unikátním výběrem skladeb. A navíc je zdarma. Pojďte se s ní seznámit!

 

1. díl – SoundCloud – úvod a představení služby

2. díl – SoundCloud jako zdroj nahrávek všeho druhu

3. díl –Tipy na úspěšné vyhledávání zajímavých nahrávek

4. díl – Další tipy na úspěšné vyhledávání zajímavých nahrávek

 

Hudba kdekoliv a kdykoliv

Služba SoundCloud nabízí zdarma ke stažení aplikace pro mobilní telefony, takže poslouchat hudbu můžete skutečně kdekoliv a kdykoliv – což je oproti službám, jako je Spotify, které si účtuje 10 USD měsíčně, skutečně nezanedbatelná přednost.

Pokud si vyberete nějaké své oblíbené umělce, pak se vám ve vašem streamu v aplikaci budou objevovat i jejich nejnovější příspěvky. Můžete si některé skladby označit jako oblíbené a tím se k nim dostávat pomocí aplikace SoundCloud daleko rychleji.

V aplikaci pro mobilní zařízení chybí záložka Explore, která se jinak nachází na webu SoundCloud, nicméně funkce vyhledávání funguje docela uspokojivě – zejména pokud jste někde na cestách a hledáte nějaké nové nahrávky.

 

SoundCloud na iPhonu

SoundCloud – hudební platforma, která stojí za to

Všem, kdo mají rádi hudbu, nabízí SoundCloud spoustu skvělé hudby. Jedná se totiž stále ještě o podceňovaný zdroj, kde můžete najít spoustu hudby všech žánrů. Zejména pokud hledáte něco úplně nového, nebo něco úplně jiného od vašeho oblíbeného interpreta, je SoundCloud jako sociální platforma orientovaná na hudbu něčím, s čím byste se měli naprosto určitě alespoň seznámit.

Byl pro vás článek přínosný?