Hlavní navigace

Soutěž o 10 licencí Ad-Aware PRO

4. 10. 2009

Sdílet

Ve spolupráci se společností Lavasoft vám přinášíme možnost vyhrát deset licencí bezpečnostního programu Ad-Aware PRO.

Soutěž o 10 licencí Ad-Aware PRO

 

Ad-Aware je anti-spyware aplikace, u níž v nejnovějších verzích nechybí ani integrovaná antivirová ochrana. Program se značnou spolehlivostí odhaluje škodlivé kódy z kategorie spyware (aplikace sloužící ke sledování uživatele), díky čemuž eliminuje možnost úniku informací z vašeho počítače.

Příjemný doplněk představuje program Ad-watch, který pracuje na pozadí a kontroluje registry operačního systému. Program je uživatelům k dispozici  s jednoletou licencí za 39.95 USD (680 Kč), dvouletou licencí za 53,93 USD (920 Kč) nebo s tříletou licencí za 67.92 USD (1160 Kč).

 

Schopnosti a vlastnosti programu:

 

- automatizované zavírání pop-up oken
- blokování rizikových ActiveX prvků
- ověřování dynamicky vytvořených odkazů
- skenování registrů
- podpora skenování uvnitř archivů
- podpora blokování cookies
- možnost editace blacklistu u pop-up oken
- integrována Karanténa a Koš

 

Soutěžní otázky:

1. Znáte společnost Lavasoft? Jaké zkušenosti máte s jejími produkty?

2. Vyjmenujte alespoň 3 produkty, které společnost Lavasoft vyvíjí a prodává.

Vaše soutěžní pokusy zasílejte na e-mail: soutez_pcworld@idg.cz, kde do předmětu prosím uveďte „Soutěž Ad-Aware“. Veškeré duplicity budou ze soutěže nekompromisně vyřazeny, z každé e-mailové adresy proto zasílejte pouze jeden pokus. Ze došlých odpovědí vybereme každou pátou, a to až do vyčerpání zásob - k dispozici máme 10 licencí Ad-Aware PRO.

Uzávěrka soutěže je stanovena na 20. 10. 2009 24:00 nebo ve chvíli, kdy budou vyčerpány všechny licence.  K rozeslání výher potřebujeme váš e-mail, bydliště a celé jméno.

Ad-Aware

 

CS24

 

Pořadatelem soutěže je švédská společnost Lavasoft, která se zabývá vývojem a prodejem kvalitních softwarových produktů určených pro zabezpečení počítače. Více informací naleznete na stránce http://www.lavasoft.se/.