Hlavní navigace

Soutěž o 10 licencí Norton Internet Security 2011

1. 11. 2010

Sdílet

PC World a Security World ve spolupráci se společností Symantec připravil pro své čtenáře soutěž o 10 bezpečnostních balíků Norton Internet Security 2011.

Norton Internet Security 2011

Norton Internet Security 2011 je bezpečnostní balík od společnosti Symantec, který vás ochrání před škodlivými viry i nebezpečnými útoky, zabrání průniku spyware a udrží vaše osobní a citlivá data pod zámkem. Verze 2011 kromě přepracovaného rozhraní přináší i tyto novinky:

  • Zabezpečení na základě hodnocení kontroluje, kdy a kde programy vznikly, což pomáhá identifikovat a blokovat nové nebezpečné programy. Systém hodnocení vyvinutý týmem Norton umožňuje uživatelům také zjistit, nakolik jsou jejich zvyky při stahování riskantní ve srovnání s 58 miliony současných účastníků programu Norton Community Watch.
  • Funkce System Insight 2.0 s novým proaktivním upozorňováním na výkon sleduje všechny spuštěné aplikace a nyní uživatele upozorní, pokud některý program nadměrně využívá systémové prostředky a zpomaluje počítač, takže uživatelé mohou provést změny pro zlepšení výkonu.
  • Funkce Download Insight 2.0 poskytuje agresivní ochranu na základě hodnocení. Povolí spuštění každého staženého souboru až poté, co zkontroluje jeho bezpečnost.
  • Technologie SONAR 3 pracuje na základě analýzy chování. Poskytuje ochranu před novými hrozbami, které jsou navrženy tak, aby se vyhnuly jiným bezpečnostním funkcím. Vylepšené techniky klasifikace umožňují technologii SONAR 3 identifikovat podezřelý software podle jeho chování a automaticky rozhodovat za uživatele.
  • Norton Bootable Recovery Tool umožňuje uživatelům softwaru Norton spustit počítač do bezpečného stavu, pokud je systém natolik rozsáhle infikovaný rootkitem nebo jiným škodlivým kódem, že nelze nainstalovat bezpečnostní software nebo řádné spustit počítač. Novinkou v tomto roce je, že průvodce nástrojem Norton Bootable Recovery Tool automaticky vytvoří spustitelné médium CD/DVD/USB.
  • Soutěž bude uzavřena a vyhodnocena ke dni 15. listopadu 2010
  • Chci se zúčastnit soutěže!