Hlavní navigace

Soutěž o nejlepší IT diplomku roku má své finalisty

1. 7. 2008

Sdílet

Druhý ročník soutěže IT diplomka roku, kterou vyhlašuje společnost Profinit, bude již brzy znát vítěze. Do finálového kola postoupilo deset diplomových prací, ze kterých porota vybere během prázdnin tu nejlepší.

CS24

Autor vítězné práce bude slavnostně vyhlášen 17. září 2008 a od zástupců společnosti Profinit převezme hlavní cenu ve výši 100 tisíc korun.

„Těší nás, že se soutěž setkává se zájmem studentů prakticky všech vysokých škol, které s námi na projektu spolupracují. V letošním ročníku se do finále dostaly diplomové práce studentů ze šesti českých vysokoškolských institucí. Přihlášeno bylo celkem 37 prací a vybrat tu nejlepší bude pro porotu těžký úkol, jelikož mnoho prací je velmi kvalitních,“ říká Iva Pavlousková, marketingová specialistka Profinitu.

Mezi deset finalistů, ze kterých vzejde vítěz 2. ročníku soutěže patří: Jan Vystrčil (ČVUT FEL), Dávid Ádam (ČVUT FEL), Petr Brož (ZČU FAV), Ondrej Danko (UK MFF), Petr Kobierský (VUT FIT), Marek Mokrosz (VŠB FEI), Tomáš Oujezdský (VUT FIT), Tomáš Petříček (UK MFF), Miroslav Vavruška (ZČU FAV), Oto Wagner (VŠE FIS). Všichni finalisté své práce osobně prezentovali na schůzce členů Akademie, která se konala minulý týden v Praze.

Druhý ročník soutěže o nejlepší IT diplomku roku byl otevřen pro studenty českých a slovenských vysokých škol, kteří ve školním roce 2007/2008 vypracovali diplomovou práci na téma z oblasti Software Engineering nebo Computer Science. Členy Akademie je 14 zástupců vysokých škol a 29 představitelů významných soukromých firem.

Více informací o soutěži, partnerech projektu a spolupracujících vysokých školách naleznete na adrese www.it-diplomkaroku.cz.

- - Alexandr Radecký

Autor článku