Hlavní navigace

Soutěžíme s Verbatimem o stolní pevný disk 2 TB s USB 3.0

31. 1. 2011

Sdílet

PC World a společnost Verbatim přinášejí svým čtenářům další z řady soutěží o atraktivní ceny - tentokrát můžete získat externí disk USB 3.0 s kapacitou 2 TB, paměťovou kartu SDHC s kapacitou 32 GB nebo SecureSave DVD.

3. místo: Disk SecureSave DVD – balení po 2 ks (Jewel Case)

Disk SecureSave DVD společnosti Verbatim umožňuje rychle zálohovat a chránit vaše cenné soubory za použití 256bitového hardwarového šifrování AES (Advanced Encryption Standard) nejvyšší úrovně. Díky tomu, že není třeba instalovat žádný software, disk SecureSave DVD zajistí bezpečnost všech vašich souborů.

2. místo: HD Video SDHC, 32 GB, 12 hod

Paměťové karty této řady jsou optimalizovány tak, aby podporovaly nastavení kamer a jsou navrženy pro použití se všemi zařízeními, která podporují karty SDHC. Mají vysokou přenosovou rychlost a nižší spotřebu energie.

1. místo: Stolní pevný disk USB 3.0 2 TB s hostitelskou kartou PCIe

Stolní pevný disk Verbatim USB 3.0 nabízí velkokapacitní úložiště s rozhraním USB 3.0 Super Speed. Pokud váš stolní počítač není vybaven portem USB 3.0, instalací hostitelské karty získáte 2 porty USB 3.0 s plnou přenosovou rychlostí rozhraní USB 3.0. V balení je obsažen průvodce instalací. Rozhraní USB 3.0 je zpětně kompatibilní s jakýmikoli porty USB 2.0 na vašem počítači nebo notebooku.

Soutěž bude uzavřena a vyhodnocena ke dni 31. 1. 2011.

 

Chci se zúčastnit soutěže

Byl pro vás článek přínosný?