Hlavní navigace

Speciální edice Korea: Forgotten Conflict a UFO: Aftermath

8. 9. 2003

Sdílet

Společnost Cenega Publishing představuje aktuální speciální edice...

Brněnská taktická strategie Korea: Forgotten Conflict z prostředí války v Koreji se na pultech obchodů měla objevit již 17. října tohoto roku. Společnost Cenega Publishing, jež má hru na starost, ale oznámila nové datum vydání, které je tentokrát stanoveno na 24. října, tedy o týden později než původní termín. Útěchou pro všechny natěšené hráče budiž speciální edice, která bude sice o trochu dražší (předpokládaná cena je 1199,- Kč), ale krom samotné hry nabídne jídelní hůlky, přívěsek na klíče s logem hry a unikátní mapy k misím.



Zanedbaný nezůstane ani další český titul UFO: Aftermath, který je naplánován na 26. září 2003. Rovněž nadšení lovci mimozemských bytostí si budou moci pořídit speciální edici, a to za 1299,- Kč. V ní kromě hry naleznete kosmické sluneční brýle, tričko s herním motivem, kapesní rádio s logem UFO a plakát.



Všechno navíc zatím nasvědčuje tomu, že obě hry budou velmi kvalitní, a tak se již máte na co těšit. Chcete-li se dozvědět více, přečtěte si naše první dojmy z Korea: Forgotten Conflict a preview na UFO: Aftermath.

Autor článku