Hlavní navigace

Spekulace o úniku Windows 7 ve verzi RC na internet

16. 3. 2009

Sdílet

Podle spekulativních informací šířících se po internetu je možné, že se Microsoftu nepodařilo uhlídat Release Candidate verzi Windows 7, která tak již zřejmě koluje po internetu.

RC verze Windows 7 již koluje na internetu?

 

V průběhu víkendu se na internetových serverech začaly objevovat informace o tom, že společnost Microsoft neuhlídala připravovanou RC (release Candidate verzi Windows 7 "pod pokličkou" a nějakému odvážlivci se ji podařilo umístit na internetové servery zabývající se sdílením souborů. Jedná se již o třetí variantu Windows 7, která unikla poté, co Microsoft ukončil možnost stahování první bety.

Release Candidate je přitom vývojovou verzí, která má již mnoho společného s finálním produktem. Podle všeho se jedná o Build 7057, společnost Microsoft však odmítá jakkoliv potvrdit nebo vyvrátit správnost těchto informací.

Podrobnější popis změn, které nová verze Windows 7 přinese, najdete v článku Nové sestavení Windows 7: desítky novinek, opraveny tisíce chyb, který vyšel na sesterském webu Computerworld. Nebo se můžete podívat na oficiální vývojový blog Microsoftu.