Hlavní navigace

Společnost Case Logic uvádí nové produkty

14. 11. 2008

Sdílet

Nové produkty společnosti Case Logic zahrnují pouzdra na herní konzole, hudební přehrávač iPod, fotoaparáty, nechybí ale například ani pouzdro na CD média do auta.

CS24

Pro herní konzole přichystal Case Logic dvě pouzdra: PGC ušil na míru herním konzolám PSP, NGC je zase navrhnuto pro Nintendo GS. Obě pouzdra jsou vyrobena z odolného skořepinového materiálu EVA, uvnitř mají jemnou výstelku a pružný pásek na uchycení zařízení. Nachází se zde i prostor na příslušenství, kabely a extra hry. V obchodech je najdete v červené, modré a oranžové variantě.


Doporučená cena: 399 Kč





Pouzdra ITC3 jsou kompatibilní s přehrávači iPod Touch první a druhé generace. Pouzdro je otevírací, ke všem portům a ovládacím prvkům přehrávače má tak uživatel snadný přístup.

Doporučená cena: 529 Kč









Přizpůsobivý neopren, z něhož jsou pouzdra UNZ2 vyrobena, ochrání různá elektronická zařízení, schovají se v něm rovněž MP3 přehrávače nebo fotoaparáty.
Pouzdra mají vyztužený přední panel pro ochranu LCD displeje, uzavírají se na zip a jsou vybavena šňůrkou na zápěstí. Vyrábí se ve čtyřech barevných kombinacích; modrošedá, červenošedá, vínovošedá a černošedá.

Doporučená cena: 269 Kč








Přizpůsobivý neopren, z něhož jsou pouzdra UNZ2 vyrobena, spolehlivě ochrání různá elektronická zařízení, schovají se v něm rovněž MP3 přehrávače nebo fotoaparáty.
Pouzdra mají vyztužený přední panel pro ochranu LCD displeje, uzavírají se na zip a pro pohodlné nošení jsou vybavena šňůrkou na zápěstí. Vyrábí se ve čtyřech barevných kombinacích; modrošedá, červenošedá, vínovošedá a černošedá.

Doporučená cena: 269 Kč





Společnost Case Logic připravila také novou řadu stylových organizérů do auta:


Řada ATOF zahrnuje tři velikosti organizérů do kufru v hnědomodrém či hnědozeleném provedení. Pevná ucha unesou i větší nákup, uložit do nich můžete třeba motoristické nezbytnosti, které by se jinak povalovaly po kufru či neorganizovaně ležely v krabici. Vnitřní stěny jsou omyvatelné, další prostor k uložení drobností skýtají venkovní kapsy. Spodní panely a dělicí příčky poskytují organizéru stabilitu a přidržují věci na místě, jsou však odnímatelné a organizér tak může být v mžiku složen.

Doporučená cena: 399, 529 a 669 Kč (dle velikosti organizéru)




Pouzdro ACAF zorganizuje všechny drobnosti kolem palubní desky, je vhodné pro mobilní telefony, sluneční brýle, pera a jiné drobné předměty. Výstelka z nylexu chrání displeje drobné elektroniky. Pouzdro je vybaveno nastavitelným háčkem pro uchycení do ventilace.

Doporučená cena: 159 Kč




Designové pouzdro AVOF pojme až 10 CD/DVD médií. Kromě přihrádek na média disponuje také doplňkovými kapsami pro další příslušenství jako telefon či karty a poutkem na uchycení pera.

Doporučená cena: 219 Kč

- - Čestmír Žák