Hlavní navigace

Spona pro Core i7 od Noctuy zdarma

26. 10. 2008

Sdílet

Máte rádi špičkové a ne zrovna levné chladiče procesorů Noctua a již se nemůžete dočkat nových procesorů Intel Core i7? Společnost Noctua pro vás připravila zajímavou nabídku.

Podle nejnovějšího tiskového prohlášení společnosti totiž Noctua připravila speciální akci. V té zdarma rozdává spony na nový socket LGA1366, které procesory architektury Nehalem budou využívat. Vše, co musíte udělat, je zaregistrovat svůj chladič procesoru Noctua na webových stránkách firmy, a poté by vám spona na nový socket měla zdarma dojít poštou.

Společnost zatím nespecifikovala, pro které regiony bude nabídka platit a pro které ne, ale doufejme, že se to bude týkat i našich končin. Jistou zárukou by mohlo být, že Noctua je Rakouská firma, takže na své sousedy snad nezapomene.

Každopádně musíme společnosti Noctua přiznat, že tento krok je velice lákavý a osobně nevidím důvod, proč této nabídky nevyužít, protože chladiče Noctua jsou i přes vyšší cenu u mnoha uživatelů oblíbené. Na závěr si nezbývá než postesknout, že takovýchto akcí není více.

- - Tomáš Šulc