Hlavní navigace

Správa svazků i obnova po zhroucení

23. 4. 2008

Sdílet

Novou verzi softwaru Veritas Storage Foundation Veritas Cluster Server 5.1 for Windows ohlásila firma Symantec.

Software Veritas Storage Foundation 5.1 High Availability for Windows bude klíčovou součástí portfolia Symantec Solutions for Windows, které má být dostupné v červnu 2008. Tento software podle dodavatele nově podporuje systém Windows Server 2008, vyznačuje se podstatným zvýšením provozní efektivity a snazším používáním, včetně zvýšené dostupnosti a zlepšeného obnovení po zhroucení, centralizovaného přehledu o stavu úložišť a funkce SmartMove pro efektivní přenášení polí a "thin provisioning" umožňující přidělování prostoru po malých částech.
"Zákazníci v současné době stojí před problémem prudce rostoucích nároků na správu oddělených ostrůvků úložišť a dodržování přísných požadavků na vysokou dostupnost v rámci smluv o úrovni služeb," řekl Aaron Aubrecht, senior director of product management ve společnosti Symantec. "Software Veritas Storage Foundation for Windows a Veritas Cluster Server poskytuje organizacím obecnou sadu snadno použitelných nástrojů, které lze použít na téměř každé platformě serveru a úložiště k zajištění správy svazků on-line, dostupnosti úložišť a aplikací, rychlého obnovení aplikací a správy cest k síti SAN.
Software Veritas Storage Foundation for Windows a Veritas Cluster Server rozšiřuje podporu prostředí Windows Server 2008 a Windows Server 2008 Server Core o podporu verzí Standard, Enterprise a Datacenter na platformách x86, x64 a IA64. Tato verze má také rozšířenou podporu systému Windows Vista, prostředí Microsoft Exchange 2007 s aktualizací Service Pack 1, Microsoft SharePoint Portal Server 2007, Symantec Enterprise Vault 2007 a Blackberry Enterprise Server.

Autor článku