Hlavní navigace

Stylové LG Scarlet LH70 uvádí sexy modelka

24. 2. 2009

Sdílet

 Autor:
LG připravil dva nové televizory Xcanva Scarlet LH70. Kromě přitažlivého vzhledu a 120Hz obrazu na nich zaujmou fotografie s fešnou modelkou.

Jihokorejský LG ohlásil dva nové televizory Xcanva Scarlet LH70 stylového vzhledu a tenkého provedení, navíc s bluetooth připojením podobně, jako například starší řada LG 7000.

Televizory jsou tenké LCD obrazovky ve velmi hezké kombinaci černé a červené, což potěší každého milovníka živějšího vzhledu, který kontrastuje s jinak poměrně konzervativním stylem většiny high-definition televizí. Větší LG 47LH70 má úhlopříčku obrazu 47“ a obrazovka je 4,09 cm tenká, menší 42“ model 42LH70 je ještě o krapet tenčí – 3,97 cm.

Naštěstí hezký vzhled a sexy modelka na marketingových fotografiích nejsou jedinou předností novinek LG, nabízejí totiž 120Hz obraz pro rychlé a plynulé přehrávání svižných scén, 2ms dobu odezvy a dynamický kontrast až 100'000:1, což je velmi slušné. Užitečný je i světelný senzor, který automaticky přizpůsobuje jas obrazovky okolnímu osvětlení, což zlepšuje vizuální dojem i snižuje spotřebu.

V oblasti konektivity na první místě zaujme již zmíněné bluetooth, díky němuž lze například snadno připojit bezdrátová sluchátka či mobilní telefony a jiná bluetooth multimediální zařízení pro rychlé přehrávání videa a hudby či prohlížení fotografií přímo na HD obrazovce. Pro zapojení přístrojů bez bluetooth je přítomné je i klasické USB a Xcanva Scarlet LH70 umí přehrávat i filmy v oblíbeném formátu DivX.

Datum uvedení ani ceny zatím nejsou známy, nicméně je potvrzeno, že televize přijdou na Evropský i Americký trh. (V příslušných lokálních variantách.)

LG Xcanva Scarlet LH70

LG Xcanva Scarlet LH70

LG Xcanva Scarlet LH70

CS24

LG Xcanva Scarlet LH70