Hlavní navigace

Supremacy - zajímavá vesmírná tahová strategie

13. 11. 2003

Sdílet

Nová tahová strategie Supremacy: Four Paths to Power na obzoru...

Společnost Strategy First získala práva na vydávání chystané tahové strategie od vývojářského týmu Black Hammer Game. Jmenuje se Supremacy: Four Paths of Power, autoři ji hrdě zdobí slůvkem unikátní, ale to je poněkud přehnané. Přestože však nenabízí nic, co by se mezi hrami již mnohokrát neobjevilo, nevypadá vůbec špatně.



Na začátku si vyberete jednoho ze čtyř velících důstojníků s vlastními schopnostmi či strategiemi a vrhnete se do boje o ovládnutí celičké galaxie. Můžete se těšit na čtyři kampaně s různým příběhem a boje ve vesmíru i na povrchu planet. Na výběr budete mít ze čtyřiceti odlišných druhů jednotek, od obyčejných pěšáků až po těžké bojové mechy. Během celé hry budete získávat potřebné suroviny, vyrábět jednotky a zabírat planety i vesmírné stanice. Nepřátelé by měli být obdařeni adaptivní umělou inteligencí, a tak budou adekvátně reagovat na vaši strategii.



Vizuální zpracování hry není podle současných screenshotů příliš lákavé, ale to se může ještě změnit. Vydání Supremacy: Four Paths of Power je plánováno na druhé čtvrtletí příštího roku.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku