Hlavní navigace

Tablety Sweex Graphics

30. 9. 2010

Sdílet

 Autor:
Grafické počítačové tablety jsou stále oblíbenější a vedle počtu uživatelů roste i počet výrobců. Nově u nás představila tablety společnost Sweex.

Sweex představil dvě verze přesných grafických tabletů: Sweex Graphics Tablet Widescreen USB v černé verzi a Sweex Graphics Tablet USB v bílé verzi.

S tablety Sweex Graphics lze kreslit speciálním perem na citlivou tabulku a ihned vidět výsledky na monitoru počítače, využít toto k úpravě fotografií a videa, k vlastnoručním elektronickým podpisům nebo k obohacení dokumentů osobními poznámkami a dekoracemi. Obě verze tabletů jsou plně kompatibilní se všemi foto a video programy podporovanými systémy MS Windows.

Tablety Sweex mají 1024 stupňů citlivosti tlaku, černý Sweex Graphics Tablet Widescreen disponuje aktivním povrchem o rozměrech 203x127 mm a širokoúhlým poměrem stran 16:10. Rozlišení tabletu je 4000 lpi, což zaručuje dostatečnou preciznost. Bílý Sweex Graphics Tablet poté nabízí 140x102 mm aktivního povrchu, poměr stran 4:3 a rozlišení 2540 lpi.

Oba tablety je možné propojit s počítačem prostřednictvím USB. Součástí každého balení je i CD s instalačním softwarem, ovladači a uživatelským manuálem. Přiložený stylus má i několik náhradních hrotů.
Na tyto výrobky je poskytována standardní dvouletá záruka, kterou lze registrací na stránkách výrobce prodloužit o dalších deset let.

Oba tablety jsou ihned k dispozici. Bílý Sweex Graphics Tablet USB stojí přibližně 1200 Kč a černý Sweex Graphics Tablet Widescreen USB pak za 1620 Kč s DPH.

CS24

Tablet Sweex Graphics

Tablet Sweex Graphics