Hlavní navigace

Technologický šperk z dílny Prestigia

26. 3. 2009

Sdílet

 Autor:
Společnost Prestigio uvádí nový flash disk navržený podle nejnovějších trendů ve výrobě šperků. Necklace flash drive má podobu zlatého náhrdelníku, složeného z řetízku a přívěsku a je určen zejména ženám.

Přívěsek s motivem růže se podle výrobce se hodí k různým příležitostem a stylům oblékání, a tak ho jeho majitelka může mít stále u sebe (i když samozřejmě tento šperk mohou nosit i muži, fantazii se meze nekladou). Nezáleží na tom, zda je zrovna v kanceláři nebo se chystá do společnosti ve večerní róbě. Odpadá také hledání zapadnutého flash disku v kabelce, jelikož důležitá data má žena vždy na dosah.

U Prestigio Necklace flash drive jde o plug & play zařízení, kompatibilní s operačními systémy společnosti Microsoft, stejně jako se systémy Mac OS 9.x. Vyrábí se s 4 GB nebo s 8 GB pamětí, což poskytuje dostatečný prostor pro běžné použití. 

Výrobce na flash disk poskytuje záruku 2 roky a zájemci si ho mohou pořídit za přibližně 1200 korun/45 euro (4GB verze), respektive 1900 korun/68 euro (8GB verze) s daní.

 

Prestigio Necklake

Prestigio Necklake