Hlavní navigace

Televize Sharp barevnější

12. 3. 2010

Sdílet

 Autor:
Koho už nebaví jeho lesklá černá, matně stříbrná či bílá televize Sharp, má nyní možnost ji řádně barevně oživit.

Sharp totiž ve spolupráci s výrobcem speciálním lepících pásek společností Youniik vytvořil sérii nalepovacích pásek, kterými lze snadno přelepit stávající televizí rám i televizní podstavec a nahradit ho něčím zajímavějším. Je libo leopardí vzor? Jasně oranžovou, pastelově zelenou či reflexně růžovou? Nebo barvy ve stylu hippies? To vše i další nabízí na svých stránkách firma Youniik.

Vylepšit je takto možné modely televizí Sharp Aquos LE705E, LE700E a LE600E ve velikostech 32 až 52 palců, cena je určena podle velikosti a činí 35 až 50 euro plus poštovné (~910 až 1300 korun), přičemž objednat je lze do Česka a na Slovensko. Sharp ujišťuje, že pásky lze bez problémů opět odstranit a kromě estetické funkce navíc chrání televize před poškrábáním.

Sharp je první společností na světě, která umožňuje takto relativně levně si své televize přizpůsobit. Doposud se zákazníci museli buď spolehnout na domácí předělávky, nebo si vybrat rovnou barevnější model z nabídky výrobce. Jenže ty nejsou vždy k dostání, navíc jde nejednou o limitovanou edici s náležitě navýšenou cenou.

soutez_casestudy

Sharp Aquos 32LE600E Youniik

Sharp Aquos 32LE600E Youniik

Byl pro vás článek přínosný?