Hlavní navigace

Což takhle tenisový duel s Mariem?

6. 3. 2009

Sdílet

Na našem trhu se aktuálně objevuje předělávka dřívějšího hitu Mario Power Tennis, arkádově laděného sportování, jemuž může potřebnou hloubku přidat unikátní Wii ovládání. Kde wiimote používáte co tenisovou raketu.

Tolik zábavy jste si s virtuálním tenisem ještě neužili: V roli Maria, Bowsera, Princezny Peach nebo některého jiného Nintendo hrdiny se budete prohánět po hřišti, chytat míče a hicovat své protivníky power-bally. Dnes, 6. března 2009, totiž vychází Mario Power Tennis NEW PLAY CONTROL - původní hra z GameCube upravená pro ovládání konzole Wii. S Wii Remote se teď bude hra ovládat zcela přirozenými pohyby!

Pokud jste fanoušky tenisu ve vaší oblíbené kompilaci Wii Sports, pak vězte, že Mario Power Tennis Vám nabídne doposud nepoznané možnosti. Nyní můžete použít různé možnosti kamery, abyste shlédli opakování zápasu nebo mohli na rozdělené obrazovce sledovat kurt z obou stran. Ale především můžete Wii Remotem provádět mnoho různých úderů, jako jsou forhend, bekhend, smeče - a přirozeně obávané power-bally, které vypadají rozdílně podle postavičky, kterou si zvolíte pro vaši hru. K tomu si připočtěte různé stupně obtížnosti, různorodá prostředí a neodmyslitelný vtip populárních „Máriovek". Neotřelou sportovní zábavu si tak ve stejné míře mohou užít jak zkušení hráči, tak nováčci, kteří nemají s hraním bohaté zkušenosti!

Zápasy se konají na řadě různých tenisových kurtů, mezi kterými naleznete i fantastická místa. Průběh hry je na každém místě ovlivněn speciálními prvky - na vodním kurtu vám doslova mizí pevná půda pod nohama a vy nesmíte šplouchnout do vody, jinde se vám nečekaně zjeví záludné překážky, které značně komplikují dobře rozehraný zápas. Nudit se tedy rozhodně nebudete! Kromě toho máte k dispozici žebříček s pokroky jednotlivých hráčů. A pokud vyhrajete turnaj, můžete si uvolnit k hraní nové charaktery, tenisové kurty nebo originální herní prostředky.

Kupa tenisových miniher se stará o značné množství dodatečné zábavy. Ve hře „Tenisový umělec" se na místo sítě nachází nedodělaný obrázek plný bílých fleků. Hráči musí barevné míče strefit přesně na určenou plochu obrázku. Pět takto zábavných miniher je hráčům k dispozici hned na začátku hry, řada dalších se objeví jako odměna za vyhrané turnaje.

V single módu má hráč možnost vybrat si svého protivníka a jeho speciální schopnosti, dále pak tenisový kurt i počet her, které jsou nutné k vítězství. V multiplayerovém módu mohou dva až čtyři hráči nastoupit proti sobě a na rozdělené obrazovce vyzkoušet svou pohotovost úderů. Jak je vidět, i když nemáte tenisové kurty nikde poblíž, můžete si skvělý aktivní tenisový zážitek užít i ve svém obývacím pokoji.

Zdroj: PR

 

Byl pro vás článek přínosný?