Hlavní navigace

Threads vám (konečně) umožní smazat účet odděleně od Instagramu

15. 11. 2023

Sdílet

 Autor: Depositphotos
Pokud jste se sítě Threads nabažili a chtěli ji smazat, museli jste s ní smazat i váš Instagram. To se nyní konečně mění a Meta na síť zavádí možnost smazání účtu nezávisle na Instagramu.

Meta, majitel a provozovatel sociální sítě Threads, konečně vyřešila problém s deaktivací účtu. Doposud platilo to, že pokud jste si chtěli deaktivovat účet na Threads, museli jste si zároveň zrušit i účet na Instagramu. Nyní do sítě přibude možnost deaktivace účtu z nabídky nastavení v nově vzniklé sekci „Smazat nebo deaktivovat profil“.

Novinka zatím podle magazínu The Verge není dostupná pro všechny, příspěvky šéfa Instagramu Adama Mosseriho ale naznačují, že se brzy dostane ke všem uživatelům. Další zajímavou novinkou na síti Threads je odhlášení z automatického sdílení příspěvků na Facebook a Instagram. Tato novinka se poprvé objevila na síti o víkendu a její přidání Meta okomentovala slovy „slyšeli jsme zpětnou vazbu, že chcete mít větší kontrolu nad zážitkem z používání“.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Kmenový redaktor webu Cnews, kde se zaměřuje především na recenze hardwaru. Pro PCWorld sleduje novinky ze všech možných IT oblastí.