Hlavní navigace

TIP: aplikace pro Android, které musíte mít (III. díl)

7. 9. 2010

Sdílet

V třetím díle tipů, které se týkají zajímavých aplikací pro Android, si představíme mimo jiné programy, které vám umožní zálohovat všechna data ze svého telefonu bezpečně online.

1. RoadSync

Tato aplikace se bude hodit především společnostem, jež využívají Microsoft Exchange. Díky RoadSync od firmy DataViz můžete synchronizovat svůj mobilní telefon na platformě Android se servery, na nichž běží Exchange. Získávat tak můžete například e-maily, kontakty nebo kalendář. RoadSync si můžete na 14 dnů vyzkoušet zdarma, následně za jeho užívání zaplatíte 10 dolarů.

2. LogMeIn

S aplikací LogMeIn se můžete na dálku přes váš mobilní telefon připojit k vašemu počítači a ovládat jej. Díky LogMeIn není problém z počítače na dálku třeba stáhnout soubor. Cena: 10 dolarů.

3. MyBackup Pro

Jak už název napovídá, tato poslední aplikace od společnosti Rerware umožní uživatelům operačního systému Android zálohovat jejich data (ať už na SD kartu nebo na servery Rerware). Zálohovat můžete také instalační soubory APK. Při ztrátě nebo zničení mobilního telefonu tak můžete všechna svá data a aplikace jednoduše obnovit na novém zařízení. Cena: 5 dolarů.