Hlavní navigace

TIP: aplikace určené ke správě domácích financí

22. 8. 2010

Sdílet

V dnešním tipu si představíme programy, které vám umožní mít kontrolu nad domácími financemi a jednoduchou správu knihy jízd.

RQ Money

Prvním programem, který si dnes představíme, je RQ Money. Tento software slouží k evidenci příjmů a výdajů pro domácnost, sledování vývoje akcií a investování. RQ Money poskytuje rychlý přehled o aktuálním stavu financí na účtech v různých obdobích a umožňuje členění podle kategorií a osob. Program je kompletně v češtině a disponuje přehlednými grafy, funkcemi pro exporty výdajů nebo funkcí vyhledávání dat. RQ Money můžete používat zcela zdarma.

Jednoduché domácí účetnictví - pokladna 1.0

Tento program se hodí nejen k získání přehledu o domácích financích, ale i ke zpracování libovolného množství pokladních knih včetně jejich tisku. Díky tomu je schopný zvládnout evidenci toku finančních prostředků v  domácnosti, sdružení, spolku, firmě, nebo jiné organizaci.

CS24

Kniha jízd - Speedy

Poslední aplikací, kterou si dnes představíme, je Kniha jízd. Tento software se může hodit, pokud používáte služební vozidlo a potřebujete evidovat knihu jízd. Obsahuje mimo jiné možnost samogenerování jízd - odpadne vám tak otravné vypisování jízd. Program si sám náhodně vytvoří jízdy podle vašich požadovaných parametrů a vy potom již jen vytisknete sestavu.