Hlavní navigace

TIP: denní tipy z PCWorld.cz na váš e-mail

13. 10. 2010

Sdílet

Říkali jste si někdy, že byste chtěli, aby vám tipy z PCWorld.cz každý den chodily na váš e-mail? Poradíme vám, jak na to.

Řešení se jmenuje FeedMyInbox. Tato zajímavá webová aplikace umí proměnit téměř jakoukoli webovou stránku nebo RSS feed v pěkný newsletter odesílaný na váš e-mail - a to každý den. Stačí pouze do této služby vložit vaši URL adresu (u nás to bude rubrika Pcworld Software) webu nebo RSS a napsat svůj e-mail. Další ráno už jen dostanete na svůj mail první tip. Díky FeedMyInbox tak můžete jednoduše číst aktualizovaný obsah svých oblíbených stránek, aniž byste je museli navštívit (například v práci).

FeedMyInbox vám umožní odebírat pět newsletterů zdarma. Pokud budete chtít více, budete si muset zaregistrovat premium verzi, která začíná na pěti dolarech měsíčně (necelých sto korun). Prémiová verze také nabídne větší kontrolu nad nastaveními - zvolit si můžete třeba čas, kdy má být newsletter na váš e-mail odeslán a co konkrétně má být ze stránky posláno. Podobnou službu nabízí také Google Alerts.