Hlavní navigace

TIP: jak jednoduše ukončit všechny běžící aplikace

1. 8. 2010

Sdílet

Chtěli byste před vypnutím počítače ukončit všechny běžící aplikace stisknutím jednoho tlačítka? Poradíme vám, jak na to.

Jistě znáte scénář, po několika hodinách práce na počítači máte otevřeno několik programů, prohlížečů a dokumentů. Počítač už chcete vypnout, ale zavírat jednu aplikaci po druhé by bylo zbytečně příliš zdlouhavé. Pokud chcete uzavírání aplikací urychlit, můžete použít speciální program, který všechen běžící software uzavře jedním kliknutím. Takovým programem je třeba Close All Windows od společnosti NTWind Software. Ten nevyžaduje instalaci a všechny aplikace ukončí zmáčknutím jediného tlačítka. Jednoduše Close All Windows stáhněte, odzipujte a spusťte.

Po spuštění programu uvidíte všechny aplikace, které právě v systému běží. Pokud jste práci v některém programu neuložili, program vás o to před jeho ukončením požádá. Ikonu Close All Windows můžete ve Windows XP/Vista jednoduše přemístit do lišty pro Rychlé spuštění. Aplikaci Close All Windows stahujte zde, je zcela zdarma a má pouhých 36 KB.