Hlavní navigace

TIP: Jak nainstalovat aplikace pro smartphony na Windows

11. 6. 2011

Sdílet

Chtěli byste si některé aplikace, které jsou dostupné pro chytré mobilní telefony, užít i na počítači? Poradíme vám, jak na to.

Aplikace, aplikace, aplikace. Vypadá to, že snad všechna zařízení v dnešní době mají aplikace. A i když nejvíce pozornosti v této oblasti mají tablety a smartphony, pravdou je, že si aplikace můžete nainstalovat i na svůj notebook či netbook. Umožní vám to ne příliš známý Intel AppUp store. Intel AppUp store nabízí kolekci těch nejpopulárnějších aplikací pro notebooky a netbooky, které běží na Windows XP nebo 7.

Jak nainstalovat do Windows aplikaci

1) Nejprve si musíte nainstalovat Intel AppUp Center (je k dispozici zdarma), který běží na čemkoli od netbooku postaveném na platformě Intel Atom až po notebooky s Core i7. Na MacBoocích bohužel fungovat nebude.

2) Následně si můžete vybírat aplikace podle kategorií, kterými jsou například hry (doporučujeme Angry Birds, Fruit Ninja nebo Flight Control HD) nebo vzdělání, stejně jako v jakémkoliv obchodu s aplikacemi pro chytré telefony. Intel AppUp mimo jiné nabízí i speciální kategorii aplikací, které poběží i na těch nejméně výkonných netboocích.

 

Úvodní foto: © Sorokin - Fotolia.com

Byl pro vás článek přínosný?