Hlavní navigace

Tip: Nejlepší aplikace pro úpravu fotek na Androidu - 2. díl

5. 8. 2011

Sdílet

 Autor: © HaywireMedia - Fotolia.com
Ve druhém díle našeho seriálu si mimo jiné představíme aplikaci, která vám umožní pořizovat fotografie extrémně rychle po sobě.

1. díl článku: http://pcworld.cz/software/tip-nejlepsi-aplikace-pro-upravu-fotek-na-androidu-1-dil-20694

Pocketbooth

Pocketbooth je šikovná aplikace, která vám umožní pořizovat fotografie jako ve "fotografické budce". Aplikace je velmi populární u uživatelů iPhonu a pro Android je dostupná v Amazon Appstore. Na rozdíl od konkurenčních aplikací Pocketbooth používá přední kamerku telefonu, takže vidíte, jak vypadáte ještě před tím, než fotku pořídíte.

Jakmile spustíte aplikaci a stisknete tlačítko Start, software začne rychle snímat po sobě jdoucí fotografie. Ty následně můžete poslat e-mailem nebo prostřednictvím MMS zprávy, umístit na Facebook nebo Twiter. Použít můžete také řadu retro filtrů.

Cena: 2 dolary

 

Action Snap

Action Snap je vhodný k zachycení rychle se pohybujících objektů, například zvířat nebo sportovců. Software umožňuje nastavit, v jakém časovém intervalu se mají fotografie pořizovat. Uzávěrku lze zvolit v časovém rozmezí od 0,1 do 5 vteřin. Aplikace je jednoduchá, ale svůj účel plní dobře.

Cena: zdarma

 

HDR Camera

iOS má HDR, tak proč by takovou aplikaci nemohl mít i Android? HDR Camera je jednou z nejlepších svého druhu. Co umí? HDR Cameru využijete tehdy, pokud chcete pořídit fotografii v prostředí s velkým množstvím světla nebo naopak v tmavé místnosti. Aplikace objektům na vašich fotografiích dodá ostrost a vykreslí stíny. Software také umí rozpoznat pohybující se předměty.

Cena: zdarma

CS24

 

Úvodní foto: © HaywireMedia - Fotolia.com