Hlavní navigace

Tip: Nejlepší aplikace pro úpravu fotek na Androidu - 3. díl

6. 8. 2011

Sdílet

 Autor: © HaywireMedia - Fotolia.com
I v posledním díle našeho miniseriálu pro vás máme tři zajímavé aplikace, díky kterým budete moci snadno a rychle upravovat fotografie.

1. díl článku: http://pcworld.cz/software/tip-nejlepsi-aplikace-pro-upravu-fotek-na-androidu-1-dil-20694

2. díl článku: http://pcworld.cz/software/tip-nejlepsi-aplikace-pro-upravu-fotek-na-androidu-2-dil-20697

 

Camera360

Aplikace Camera360 vám umožní přidávat k vašim fotografiím zajímavé orámování nebo zvláštní efekty a filtry. Dále budete moci přizpůsobovat hloubku barev a přibližovat. Novou upravenou fotografii lze ve výsledku porovnat s tou starou, a pokud se vám bude líbit, není problém ji uložit nebo sdílet.

Cena: zdarma

SocialCamera

Jak už název napovídá, aplikace SocialCamera vám umožní jednoduše sdílet pořízené fotografie na Facebooku. Software používá pokročilou technologii rozpoznávání obličeje, která je aplikována ihned, jakmile pořídíte fotku. SocialCamera je založena na algoritmu od společnosti Viewdle, který vytvoří na každé fotografii "faceprint“. Jinými slovy, jakmile poprvé označíte něčí obličej, rozezná jej pak aplikace již pokaždé při pořízení dalšího obrázku.

Cena: zdarma

Postagram

Když nyní máte všechny ty úžasné aplikace na vytváření krásných fotografií, budete si chtít své fotky asi vytisknout, že? Aplikací k tomu určených v Android Marketu moc nenajdete. Jednou z těch lepších je Postagram. Ten vám umožní vybrat fotografii, napsat k ní krátkou zprávu a upravit ji tak, aby byla vhodná pro vaši tiskárnu. Aplikace neumožňuje příliš upravovat fotografie, proto je dobré ji používat například spolu s PicSay Pro.

Cena: zdarma

CS24

 

Úvodní foto: © HaywireMedia - Fotolia.com