Hlavní navigace

Tip: Obohaťte domácí video o intro v hollywoodském stylu

24. 7. 2011

Sdílet

Chtěli byste své video z dovolené zpestřit přidáním pěkného úvodu v hollywoodském stylu? Poradíme vám, jak na to.

Pokud chcete, aby vaše domácí video vypadalo k světu, musíte mu dát nějaký pěkný úvod. Problém je, že vytvoření takového úvodu může být bez větších znalostí a využití specializovaného programu problémem. Ten se dá však elegantně obejít využitím internetové služby iVipID, která vám umožní během chvilky vytvořit intro k domácímu videu v doslova hollywoodském stylu.

Jednoduše si vyberete pozadí a doplníte do něj text. V nabídce jsou mimo jiné i variace animací známých hollywoodských studií. Před spuštěním samotného videa z vaší dovolené se může objevit například logo Warner Brothers nebo úvod ze Star Wars, a to včetně nezapomenutelné znělky.

Bohužel, v dnešním světě není nic zadarmo a služba iVipID není výjimkou. Animace v opravdu malém rozlišení můžete vytvářet zdarma, za dva dolary si pak můžete zakoupit intro v rozlišení 480 x 270 pixelů. Pokud byste požadovali rozlišení 1280 x 720, budete si muset připlatit ještě další tři dolary. Videa můžete následně sdílet nebo stahovat ve formátu FLV nebo MP4.

 

Úvodní foto: © konradbak - Fotolia.com

Byl pro vás článek přínosný?