Hlavní navigace

TIP: programy, které vám umožní převod audia a videa do různých formátů

9. 8. 2010

Sdílet

V dnešním tipu si představíme aplikace, které vám pomohou převádět mezi různými audio a video formáty.

Format Factory 2.20

Format Factory je kvalitní víceúčelový nástroj pro vzájemnou konverzi multimediálních souborů. Program umí převádět DVD a videa do formátů MP4/3GP/MPG/AVI/WMV/FLV/SWF, CD a audia pak do formátů MP3/WMA/AMR/OGG/AAC/WAV. Nechybí ani široká podpora grafických formátů nebo třeba iPodu/iPhone/PSP a BlackBerry.

Any Video Converter

Dalším programem, který slouží pro převod video formátů, je Any Video Converter. Mezi podporovanými formáty nechybí DivX, XviD, MOV, rm, rmvb, VOB, DVD, WMV nebo MPEG. Výstupní formáty jsou iPod, MPEG4, PSP MPEG4, DVD video NTSC, DVD video PAL a Mobile Phone MPEG4. Program je dostupný zcela zdarma, verze Pro stojí 1054 Kč.

CS24

Internet Video Converter

Posledním programem určeným pro konverzi multimédií, který si dnes představíme, je Internet Video Converter. Program umožňuje vzájemnou konverzi video formátů FLV, SWF, AVI, MPEG, VOB, MOV a dalších. Konvertovat lze jednotlivé soubory na pevném disku, ale pomocí programu lze také převádět soubory přímo z vybrané URL například ze serverů YouTube nebo Metacafe. Videa lze převádět i do oblíbených mobilních video formátů pro přehrávače iPod (MP4) nebo mobilní telefony (3GP). Program nevyžaduje instalaci a je dostupný zcela zdarma.