Hlavní navigace

TIP: sledujte na YouTube videa, která ostatní nevidí

16. 7. 2010

Sdílet

Chtěli byste se na YouTube dívat i na videa, které administrátoři webu z nějakého důvodu smazali? Poradíme vám, jak na to.

Jistě se vám při sledování videí na YouTube už někdy zobrazila hláška "Toto video již není dostupné" nebo "Video bylo odstraněno z důvodu porušování autorských práv." To, že YouTube zamezilo přístup k takovému videu, však neznamená, že jej smazalo ze svých serverů. Na internetu tak existuje řada zajímavých aplikací, které vám umožní takto "odstraněná" videa dále sledovat - a nejen to, můžete je dokonce i stahovat.

My si dnes představíme malou aplikaci s názvem TubeMall. Ta je zcela zdarma a umí jednoduše spustit video, ke kterému se už běžní uživatelé YouTube nedostanou. Do programu stačí jednoduše vložit přezdívku uživatele, který video na YouTube nahrál a v aplikaci se vám od něj zobrazí všechna videa, která kdy na servery  YouTube uložil - i pokud již byla "odstraněna." Vy je pak můžete jednoduše spustit nebo uložit na  pevný disk. Program TubeMall ve verzi 0.93 si můžete stáhnout zde (cca 2 MB).