Hlavní navigace

TIP: Udělejte si pořádek v přílohách na Gmailu

7. 6. 2011

Sdílet

Jestliže je vaše schránka na Gmailu každým dnem přeplňována přílohami ve zprávách a vy už se občas přestáváte orientovat, která příloha je aktuální, máme pro vás řešení.

Spravovat přílohy bez větších problémů vám pomůže plug-in DokDok pro Gmail. Se zapnutým doplňkem DokDok se vaše přílohy zobrazí v seznamu, a pokud jedna zpráva přílohu nemá, aplikace dokáže zobrazit historii příloh, které jste si s druhým uživatelem vyměnili. Využitelnost DokDoku přijde na řadu v momentě, kdy máte od několika uživatelů mnoho verzí dokumentů, které se liší v několika malých, ale velmi podstatných věcech. Aplikace vám řekne, který dokument je který, a to bez nutnosti zdlouhavě otevírat a kontrolovat samotný text. Dokáže také dokumenty srovnat přímo uvnitř schránky.

DokDok pro Gmail

Historie příloh je velmi užitečná v situaci, kdy hledáte dřívější zprávy od daného uživatele. S DokDok máte přílohy a zprávy od vybraných uživatelů hezky pohromadě a seřazené tak, aby se v nich dalo jednoduše orientovat. To ušetří mnoho času, který by původně padl na manuální vyhledávání a vzpomínání na to, kdy vám daný email vlastně přišel. DokDok je tedy velmi užitečná aplikace, díky níž si můžete zpříjemnit práci s Gmailem.

Byl pro vás článek přínosný?