Hlavní navigace

TIP: vytváříme profesionální videa během pár minut

13. 9. 2010

Sdílet

Chcete vytvářet kvalitní videa s hudbou a dalšími efekty, ale nechcete ztrácet mnoho času a peněz? Poradíme vám, jak na to.

Pokud chcete na svém počítači upravovat video, máte několik možností. Buďto se spokojíte s Windows Live Movie Makerem od Microsoftu, který je k dispozici zcela zdarma, ale nabízí také velmi limitované funkce, nebo budete investovat do profesionálního softwaru typu Adobe Premiere Elements či Pinnacle Studio. To by však znamenalo investici ve výši několika tisíc korun. A co takhle použít řešení, které je dostupné přímo na webu a bude vás stát nanejvýš několik stokorun ročně? Takových služeb můžete jistě najít více, ale jednou z těch lepších je dle našich zkušeností Animoto, které si dnes představíme.

Videa vytvořená v Animoto vypadají tak profesionálně, jako byste na nich pracovali dny či týdny a přitom vám jejich tvorba nezabere víc, než pár minut. Jednoduše nahrajete do Animota své obrázky, video a hudbu. Následně nastavíte rychlost videa a Animoto vám vygeneruje hotové video včetně hudby a efektů. Pokud se vám výsledek nebude líbit, můžete jej manuálně upravit nebo si nechat vygenerovat nové (Animoto vytvoří pokaždé video trochu jinak). Službu můžete vyzkoušet zcela zdarma, roční předplatné stojí 30 dolarů (600 Kč).