Hlavní navigace

Tip: Wizz Bar - vychytávka pro tablety s Androidem

23. 8. 2011

Sdílet

Aplikace Wizz Bar určená pro tablety s operačním systémem Android Honeycomb vám umožní vytvořit seznam až sedmi zkratek pro aplikace a spouštět je z jakéhokoli jiného programu díky bodu na stavovém řádku.

Aplikace Wizz Bar určená pro tablety s operačním systémem Android Honeycomb vám umožní vytvořit seznam až sedmi zkratek pro aplikace a spouštět je z jakéhokoli jiného programu díky bodu na stavovém řádku.

Vybrané aplikace se zobrazí v dalším okně, jež se objeví po ťuknutí do oblasti uprostřed stavového řádku. Stačí vybrat požadované zkratky a ty do okna umístit. Můžete si vybrat aplikace, ale také různá nastavení či možnosti.

Aplikaci lze bezplatně stáhnout z  Android Marketu. K dispozici je také placená verze, ve které si můžete vybrat více než sedm zkratek pro aplikace, bohužel není k dostání na Android Marketu, ale pouze na oficiálních stránkách. Odkaz pro aplikaci zdarma naleznete zde.

wizzbar

Další tipy na šikovné aplikace pro mobilní platformy naleznete na sesterském magazínu Smart World, který vám přinesl i tento tip!

Byl pro vás článek přínosný?