Hlavní navigace

TIP: zajímavé (a bezplatné) aplikace pro Android - 3. díl

17. 11. 2010

Sdílet

Dnes si mimo jiné představíme aplikaci, která z vašeho hudebního telefonu udělá profesionální ladičku hudebních nástrojů.

Snížení tělesné váhy

Pokud chcete zhubnout či naopak nabrat váhu, doporučujeme vám aplikaci WWDiary. Díky ní můžete do svého mobilu zapisovat, co jste kdy snědli, kolik kalorií jste spálili při cvičení a kolik jste přibrali/shodili váhy. WWDiary ke každému jídlu automaticky přiřazuje body a za provedené cvičení je zase odčítá. Vy byste pak k dosažení svého cíle neměli týdně přesáhnout určitý počet bodů.

Přenosný hudební přehrávač

Telefony postavené na Androidu již mají hudební přehrávač v sobě - obvykle je však velmi jednoduchý. My vám doporučujeme využívat služeb PowerAMP od společnosti Maxim Petrov. Tato aplikace vám nabídne nezměrné množství nastavení (bassy, ekvalizéry...) a velmi pěkné rozhraní. V neposlední řadě pak PowerAMP automaticky rozeznává, zda máte připojená sluchátka - pokud je vypojíte z telefonu, automaticky přestane hrát.

CS24

Ladička kytary

Víte, jaký byl rozdíl mezi rockem v šedesátých a v sedmdesátých letech? V sedmdesátých měli hudebníci své nástroje řádně naladěny. A přesně k tomu slouží aplikace gStrings, která z vašeho telefonu udělá profesionální ladičku. Program můžete nastavit na konkrétní nástroj a v nabídce je i několik přednastavených profilů.