Hlavní navigace

TIP: zjistěte, co se děje na vašem PC, když u něj nejste

25. 8. 2010

Sdílet

Chtěli byste vědět, co na vašem počítači dělají jiní uživatelé, když u něj právě nesedíte? Poradíme vám, jak na to.

Při používání níže uvedených aplikací aplikace pamatujte, že podobné aktivity mohou být v rozporu s platnými zákony ČR a raději se dvakrát ujistěte, co vlastně děláte.

Spy Manager

Spy Manager je malá špionážní utilita určená pro logování stisků kláves v libovolné aplikaci ve Windows. Snímané znaky je možno ukládat do souboru a odesílat pomocí HTTP či FTP protokolu. Přístup k programu je chráněn heslem. Spy Manager není nutné instalovat a je možno jej využít jako ochranu před neautorizovaným použitím počítače. Aplikace je zcela zdarma.

All In One Keylogger

Dalším nástrojem pro neustálé monitorování a logování veškeré činnosti na počítači je All In One Keylogger. Zaznamenávat umí například stisky kláves, FTP přenosy, elektronickou korespondenci nebo navštívené webové stránkym. Program umí automaticky v zadaných intervalech vytvářet screenshoty, nahrávat zvuky z mikrofonu apod. Vybrané informace je možno automaticky odesílat na mail, nebo z nich vytvořit přehledný report v HTML formátu. Program je distribuován jako shareware a lze jej vyzkoušet na omezenou dobu zdarma.

CS24

Beyond Keylogger

Posledním nástrojem, který si dnes představíme, je Beyond Keylogger. Tato aplikace umožňuje logování téměř všech prováděných činností a pomáhá tak uživateli zjistit, co se děje na jeho PC v době jeho nepřítomnosti. Logovat lze nejen stisky kláves, ale také navštívené webové stránky, pořízené audio nahrávky, odchozí elektronickou poštu a další události. Program lze vyzkoušet na 30 dnů zdarma.