Hlavní navigace

Tisková zpráva: GameStar se stal oficiálním partnerem klanu Neophyte

25. 7. 2003

Sdílet

GameStar spolupracuje s nejznámějším českým hráčským klanem...

Časopis o počítačových hrách GameStar se od 23. 7. 2003 stal oficiálním partnerem nejznámějšího českého klanu Neophyte. GameStar současně získal exkluzivitu na informace a rozhovory, které se tohoto klanu týkají.


Herní magazín GameStar se stal oficiálním partnerem známého českého klanu Neophyte, který je v současné době nejlepším českým profesionálním klanem a obdržel v minulosti řadu významných ocenění, například většinu prvních míst v PG herním festivalu, 5. místo v evropské Intel CPL Cannes 2003 a 5. místo na celosvětové olympiádě v elektronických hrách World Cyber Games 2002. GameStar tím mimo jiné získal právo na exkluzivní informace o klanu Neophyte, což jistě potěší všechny jeho fanoušky a hlavně čtenáře časopisu.


„Považujeme Neophyte za nejlepší český klan současnosti a vzájemné partnerství je přínosem především pro čtenáře našeho časopisu,“ vysvětluje Jiří Sládek, šéfredaktor časopisu GameStar. Manažer klanu Neophyte Viktor Wanli k tomu dodává: „Na GameStaru je vidět, že se hodně změnil. Dřívější suché a nudné recenze zmizely, časopis je teď mnohem živější a zábavnější. Obsah časopisu je zajímavý jak pro běžné hráče, tak pro profesionály, jakými jsou například členové našeho klanu včetně nově založeného Ladies týmu ve hře Counter-Strike.“


„Neophyte – Electronic Sports Club“ je český multiherní klan ve hrách Counter-Strike, Unreal Tournament 2003, Age of Empires, Age of Mythology, Starcraft BroodWar a Warcraft III. Partnery projektu jsou Intel, Logitech, Progaming Shop, ITMarket a časopis GameStar. V současné době Neophyte Counter-Strike tým bojuje na CPL kvalifikaci ve španělském Bilbau, kde již postoupil do play-off z prvního místa ve své základní skupině i před renomovaným německým klanem Pro-Pain.

Autor článku