Hlavní navigace

Top pět koček z herního průmyslu

9. 3. 2009

Sdílet

Proslavily je virtuální hry, jsou krásné, mnohdy nebojácné a většina mužů by je chtěla mít doma. Řeč je samozřejmě o krasavicích z herního průmyslu. Vybrali jsme jich pro vás pět a zaručujeme, že každá z nich je něčím jedinečná.


Ne, nebojte se, tento tematický článek opravdu nebude zaměřen na kočky ze hry Catz ani kocoury  typu Garfield či Tom, kteří se mimochodem ve virtuálním světě her také objevují, včetně myšáka Jerryho. Představme si raději pět půvabných dam, kterým je potěšením pohledět nejenom do očí. Konkrétně se jedná o okouzlující Eliku, tajemnou Faith, sexy Cate Archer, vyzývavou Laru Croft či nádherně usměvavou Jade Raymond, která je v našem výběru jediným zástupcem skutečné lidské bytosti.

 


ELIKA

 

elika


Elika je jednou z nejčerstvějších krásek obývajících herní svět. Setkat se s ní můžete v nejnovějším dílu série Prince of Persia. Tato na první pohled velmi půvabná bytost není ovšem žádnou křehotinkou, a to i přes to, že se jedná o princeznu. Elika navíc disponuje kouzelnými dovednostmi, s kterými je schopna napomáhat Princi z Persie v boji s nepřáteli, či jeho samotného zachraňovat při smrtelných pádech z výšek. Kromě používání magie se však dokáže i obratně pohybovat, skákat přes propasti, lézt po sloupech a tak dále. Již zručného Prince z Persie tak v lecčem dohání. Celkově působí Elika jakoby nadlehčeným a svěžím dojmem. Pokud jemně zafouká vítr a její vlasy, včetně záměrně roztrhané blůzky zavlají, spatříte prostě něco okouzlujícího. Nepovšimnout si nejde ani jejího charisma, které z ní vyzařuje již od první chvíle spatření.



FAITH

 

faith

 

Také Faith se objevila na monitorech a obrazovkách teprve nedávno. Ovšem již za tak krátkou dobu si vydobyla ve světě her opravdu velké renomé. Možná je to i tím, že ještě před samotným vydáním byla hra i s její hlavní hrdinkou v docela velké míře prezentována. Není se ovšem čemu divit, Mirror´s Edge byl velmi očekávaným titulem, který měl přinést dosud neobyčejný virtuální zážitek - a také se tak stalo. Nicméně vraťme se opět k Faith. Její povolání není žádná procházka růžovým sadem. Naopak, cesty této sportovně založené dívky jsou ve znamení adrenalinu, nebezpečí a hlavně běhu, konkrétněji parkúru. Faith je totiž jednou z několika běžců (kurýrů), kteří se snaží předávat informace po střechách výškových budov. Je to jediný způsob, jak přenášet zprávy bez toho, aniž by je vláda kontrolovala. Špatnou chvílí se pro Faith ale stává moment, kdy se dozví o křivém obvinění její sestry, která měla údajně spáchat vraždu. S touto fešandou, u které jsou na první pohled patrné asijské rysy, bychom se snad měli potkat minimálně ještě v dalších dvou pokračováních.      



CATE ARCHER

 

cate arcger

 

Mnohým z vás bude jistě jméno Cate Archer povědomé, nebo alespoň vizáž této sexy agentky s přenádhernýma očima. Je to sice již pár let zpět, kdy se poprvé objevila ve hře No One Lives Forever, avšak její šarm nelze dodnes přehlédnout. Dalo by se říci, že právě ona je nejvíce sexy ženou herního světa (nic proti Laře), ovšem... Cate Archer není stoprocentní originál, reálnou předlohou pro ni byla herečka a zároveň i modelka Mitzi Martin. To, co je ovšem na první pohled u hlavní hrdinky série No One Lives Forever znatelné a tak trochu nevšední, je její účes a oblečení. Děj hry totiž spadá do 60. let 20. století, takže dobová móda je na místě. Cate to ale nesmírně sluší a veškeré kostýmky ji dokonale padnou. Pokud by se nedala na dráhu tajné agentky společnosti U.N.I.T.Y., mohla se klidně třeba díky nějaké filmové roli stát sex symbolem šedesátých let. Ale bohužel, tajný agent musí prostě zůstat v utajení.



 

LARA CROFT

 

lara croft


Lara Croft, snad nejznámější herní postava ženského pohlaví, jenž neodmyslitelně patří k celé sérii Tomb Raider, která odstartovala v roce 1996. Lara se ale na monitorech prohání stále dál. Posledním vydaným dílem je Tomb Raider: Underworld, který vyšel vcelku nedávno, a to ke konci minulého roku. Hlavní hrdinka nebyla ovšem postižena vráskami ani celulitidou. Opět je svěží, krásná a ve skvělé fyzické formě. Lara je prostě pořád svá, její cestovatelská povaha ji neopustila a stále se vydává na nová a nová dobrodružství. Zmínit musíme i Lařiny přednosti, které tkví v bujném poprsí, plných rtech a roztomilém copu. Samotná hra se dočkala také filmového zpracování, kde si roli Lary Croft vzala na starost Angelina Jolie. Lara se tak neobjevuje jen v herním světě, je celebritou, a to v nejrůznějších časopisech, novinách, její jméno padlo i v dnes již u nás zaniklé soutěži Riskuj, dokonce je zapsaná i v Guinessově knize rekordů, a to už je co říct.  



 


JADE RAYMOND

 

jade raymond

 

Neustále usměvavá, pozitivně naladěná a neuvěřitelně roztomilá. Řeč je o Jade Raymond, půvabné ženě, pohybující se v herní branži. Proslavila ji hlavně role producentky titulu Assassin´s Creed. Ve stejné pozici pracovala již v Electronic Arts, později se ale přesunula do Ubisoftu, kde dodnes působí a právě se podílí na připravované hře I Am Alive. Je jí přes třicet let, narodila se v Kanadě a svět her je pro ni jednak prací, tak i zábavou. Pro společnost Ubisoft je Jade Raymond jistě důležitým článkem, a to nejenom ze strany pracovní, jelikož, řekněme si narovinu, její půvab přitahuje nejednoho muže, nejednoho hráče, a možná i nejednoho potencionálního zákazníka.  Mít na svém pracovišti Jade Raymond, to musí být velké pozdvižení, šťastní to pánové z Ubisoftu. 


 

VIDEA KE ČLÁNKU


 

CS24