Hlavní navigace

Toshiba vylepšuje HD kamery Camileo

6. 10. 2009

Sdílet

 Autor:
Společnost Toshiba rozšířuje řadu Camileo o tři nové digitální videokamery S20, H30 a X100 s rozlišením Full HD (1920x1080) a snadným ovládáním.

Ultratenká videokamera Camileo S20 je určena pro zákazníky sledující nové trendy, jimž záleží na stylu a kteří hledají lehkou videokameru s pohodlným ovládáním. Videokamera Camileo H30 je spolehlivé robustní zařízení, určené k celodennímu použití. Kamera Camileo X100 přidává k tradiční řadě videokamer Camileo další funkce a je určena pro nejnáročnější uživatele, kteří ocení velmi výkonnou funkci přiblížení umožňující zachytit i vzdálené scény.

Nově představené modely Camileo nabízejí rozlišení Full HD 1920x1080 bodů. U videokamer Camileo H30 a Camileo X100 lze odesílat video na web YouTube pouhým stisknutím tlačítka.

Nové videokamery Camileo slouží také jako digitální fotoaparáty a umožňují pořizovat snímky s rozlišením 5 megapixelů (Camileo S20) nebo 10 megapixelů (Camileo H30, Camileo X100).

Všechny kamery mají 3“ LCD displej a s notebooky, televizory a projektory se propojují před HDMI konektor, Mini USB 2.0 nebo kompozitní video. Aby zákazníci mohli zachycená videa měnit na klipy, přidává společnost Toshiba k dodávce nových videokamer Camileo disk CD s 30denní zkušební verzí softwaru Video deluxe 15 od společnosti Magix.

Videokamera Camileo S20 je díky své tloušťce pouhých 17 mm jednou z nejtenčích kamer s rozlišením Full HD na světě. Se svým ultratenkým provedením, stylovým designem a možností výběru ze sedmi různých barev otočného displeje (slonovinově bílá, půlnoční černá, hnědá, rubínově červená, stříbrná, modrá, růžová), je videokamera Camileo S20 dokonalým zařízením pro zákazníky, kterým záleží na stylu, i pro začínající uživatele požadující kvalitu za dostupnou cenu. 

U praktické videokamery Camileo H30 se spojuje vysoká funkčnost se snadným ovládáním při celodenním nahrávání. Rychlá přehledná nabídka umožňuje snadnou navigaci a nechybí ani pokročilá funkce stabilizace obrazu.

Camileo X100 v čele řady produktů Camileo, je důmyslný design. Pod černým nebo stříbrným designem se skrývá mimořádně výkonný objektiv s desetinásobným optickým přiblížením. Uživatelé požadující další zvětšení mohou aktivovat 10násobný digitální zoom, a rozšířit tak celkový zoom až na stonásobek. Videokamera snímá videa se snímkovou rychlostí 60 snímků za sekundu až do rozlišení Full HD . Při rozlišení WQVGA (424×240) nabízí dokonce vyšší snímkovou rychlost 240 snímků za sekundu.

Prodávat se nové modely začnou ještě před koncem roku za zatím neurčenou cenu.

Toshiba Camileo S20

CS24

Toshiba Camileo H30

Toshiba Camileo X100