Hlavní navigace

Treasures, Monsters and Pirates - datadisk pro Anno 1503

15. 1. 2004

Sdílet

Středověká realtimová strategie Anno 1503 se letos na jaře dočká nového datadisku. Vývojářský tým Sunflowers ho vydá společně s Electronic Arts a nov...

Středověká realtimová strategie Anno 1503 se letos na jaře dočká nového datadisku. Vývojářský tým Sunflowers ho vydá společně s Electronic Arts a nový přídavek ponese jméno Treasures, Monsters and Pirates.



Zatím vše nasvědčuje tomu, že Treasures, Monsters and Pirates bude nutností pro všechny fanoušky původní hry, neboť již tak povedený svět Anno 1503 ještě vylepší. Můžete se těšit na 12 nových scénářů, hratelných v různých stupních obtížnosti. Dále vás čekají tři volné hry se zbrusu novými herními prvky a ostrovy pro profesionální i příležitostné hráče. Krom různých vylepšení a drobných změn jsou dále na programu nové zahrady a parky, deset nových budov a zvířata jako medvědi, gorily a další.



V chystaném datadisku budete muset mimo klasických nepřátel navíc čelit ještě například pavoukům, krokodýlům nebo třeba zákeřným zlodějům. Zkrátka a dobře byste se měli opět dostatečně vyřádit a prodloužit si tak čas strávený u vaší oblíbené hry. Počítejte však s tím, že pokud vás strategie Anno 1503 doposud neoslovila, nenajdete zalíbení ani v Treasures, Monsters and Pirates.

Autor článku