Hlavní navigace

Trend Micro nabízí novou verzi Worry-Free Security

24. 5. 2009

Sdílet

Společnost Trend Micro představila novou verzi produktu Trend Micro Worry-Free Business Security 6.0, nyní s novými funkcemi, které vycházejí z platformy Trend Micro Smart Protection Network. Tato bezpečnostní infrastruktura přináší blokování virů, spywaru, spamu a webových hrozeb pomocí internetové databáze dříve, než malware může zasáhnout podnikové sítě.

Smart Protection Network je základem nových i starších technologií integrovaných v řešení Worry-Free Business Security.  Verze 6.0 nabízí nové filtrování URL pomocí blokování nevhodných či rizikových webových serverů, případně stránek s jinou než obchodní tématikou. Uživatelé mohou nakonfigurovat sílu filtru, pravidla a rozvržení pracovní doby a volna. Nový Smart Scan provádí podle Trend Micro kontroly svižněji a rychleji se aktualizuje. Používá technologii kontroly reputace souborů Smart Protection Network. Většina detekčních technologií je uložená na lokálním serveru zabezpečení a nástroj k nim přistupuje podle potřeby.

CS24

Nový Smart Protection Network-Powered Smart Feedback zajišťuje automatickou zpětnou vazbu, která posílá bezpečnostní informace a události zpět společnosti Trend Micro, kde jsou rychle analyzovány a na jejich základě jsou prováděny aktualizace.