Hlavní navigace

Upřesňující informace o Dead Space Extraction

10. 3. 2009

Sdílet

Relativně nedávno oznámený hororový výlet, na který se vydáte pouze s vaší konzolí Nintendo Wii, se opět lehce poodhaluje


Ihned po oznámení upoutala tato hra nejednoho herního novináře a díky tomu vznikla spousta zavádějících, nebo mylných informací. Chvilku se dokonce tvrdilo, že se z Dead Space Extraction nakonec vyklube „kolejnicová" střílečka - rozumějte tomu tak, že nemáte žádnou možnost volného pohybu, pouze likvidujete nepřátele, na autory zvolené trase.


Autoři však naštěstí toto tvrzení vyvrátili s tím, že kolejnicové pasáže ve hře jsou, ale rozhodně netvoří základní stavební kameny hratelnosti. Rovněž bylo oficiálně potvrzeno, že se arzenál rozroste o několik nových druhů zbraní a chybět nebude ani plamenomet z původní hry.


Děj se bude, jak už bylo řečeno dříve, odehrávat zhruba tři týdny před Isaacovým vkročením na palubu lodi Ishmirua. Jako hráči v něm budete postaveni před nelehký úkol, a to ochránit prozatím neodhalenou hrdinku před smrtí. Při ochraňování vám zcela jistě přijde vhod fakt, že na to nebudete sami a že se ve hře objeví i kooperativní multiplayer.


Krom upřesňujících informací o Dead Space Extraction se vývojáři zmínili také o jisté naději na další plnohodnotné pokračování. Sice prý ještě není oficiálně potvrzeno, ale potenciál k tomu má. Takže prozatím držme palce, ať se DSE povede vstup do velmi řídké společnosti „dospělých" her na konzoli Wii a tajně doufejme, že se dočkáme i Dead Space 2.


Zdroj: CVG.co.uk


Byl pro vás článek přínosný?