Hlavní navigace

US Action představilo své portfolio

Sdílet

Společnost US Action představila značky TrekStor a Skullcandy a novou nabídku počítačových her z vydavatelství TopCD. Na obě zmíněné značky má společnost US Action výhradní zastoupení pro ČR

Společnost US Action ve spolupráci s agenturou maXmedia uspořádala setkání s novináři, kde představila značky TrekStor a Skullcandy a novou nabídku počítačových her z vydavatelství TopCD. Na obě výše zmíněné značky má společnost US Action výhradní zastoupení pro ČR.




Pod křídla společnosti US - ACTION spadá několik prodejních divizí. Páteř pak tvoří herní vydavatelství TopCD, síť 15ti kamenných obchodů GAME SHOP a vlastní eshop www.topcd.cz, který čítá více než 12 000 položek. Vydavatelství TopCD již několik let bezkonkurenčně kraluje českému hernímu trhu v počtu prodaných her a to především díky ceně 299 Kč u nových titulů.



Skullcandy je mladá značka, založená na začátku roku 2003, přinášející svěží vítr na pole spotřební elektroniky a audio techniky, které po léta dominovaly zavedené společnosti. Neotřelý design inspirovaný freestyle sporty a parta nadšených sportovců to je Skullcandy. Nejznámější postavou, jež reprezentuje značku a aktivně se podílí na designu a vývoji sluchátek je snowboardová legenda Terje Haakonsen. Jeho vlastní model sluchátek se jmenuje Terje NINE. Kromě tohoto modelu nabízí Skullcandy ucelenou řadu sluchátek od modelu Skull Crusher se zesílenými basy, až po sluchátka s potlačením okolního hluku a speciální model pro DJs. Více na www.skullcandy.eu O sluchátkách Scullcandy jsme psali i v tomto článku.



TrekStor je německým výrobcem zálohovacích zařízení, kvalitních MP3 přehrávačů a jiných elektronických doplňků. Sídlo firmy se nachází v městě Lorsch v Jižním Hessensku. Design a návrhy nových výrobků zajišťuje vlastní vývojářský tým. Výroba probíhá z větší části přímo v Německu. Do povědomí uživatelů se firma zapsala například nejdražším MP3 přehrávačem i.Beat organix Gold (cena 20 000 Euro), kvalitními zálohovacími HDD až do kapacity 1TB a především nejnovějším MP3 přehrávačem vibez. Více na www.trekstor.de




Trekstor vibez je špičkový MP3 přehrávač s nadstandardní pamětí 12 GB Již krátce po svém uvedení si našel své fanoušky a to nejen díky ceně 4890 Kč, ale i mnoha prestižním oceněním Disponuje skvělým TFT displejem s rozlišením 176 x 132 pixelů, který zobrazuje více jak 65 tisíc odstínů barev. Přístroj přehrává hudební formáty MP3, WMA, WAV i OGG. Je vybaven zabudovaným mikrofonem pro záznam hlasu do formátu MP3. Nahrávat lze také pomocí Line-in vstupu. Napájení zajišťuje integrovaný Li-Ion akumulátor s výdrží až 20 hodin. Miniaturní rozměry a nízká hmotnost umožňují nosit přehrávač kdykoli u sebe. Součástí balení jsou i značková sluchátka Sennheiser, Line-in a USB kabel, poutko a software. Před nedávnem byl také oceněn prestižním designerským oceněním red dot design award. Více na www.vibez.us Ani značka trekstor není pro naše čtenáře zřejmě neznámá, její výrobky jsme popisovali v rámci zpráv z CeBITu 2007.

Foto: Autor, prezentace US Action

Přestože další informace jsou určené spíše hráčům, tedy návštěvníkům našeho dalšího webu www.gamestar.cz, popíšeme je i v našem článků. Koneckonců i u nás platí, že kdo si hraje, ten nezlobí...




Vydavatelství TopCD uvádí následující tituly, které budou k dostání na začátku července za tradiční cenu 299 Kč. Všechny hry budou kompletně v češtině:



Ankh – dobrodužná adventura ze starověkého Egypta


Ankh: Srdce Osirise – pokračování dobrodružství ve starodávném Egyptě


Bone: Out from Boneville – humorná adventura na motivy comicsu o trojici „kostíků“ Boni


Bone: The Great Cow Race – pokračování putování sympatických Kostíků


Instinkt – taktická FPS akce s originální zápletkou