Hlavní navigace

USB kabel od Belkinu pro snadný přechod na Mac

14. 11. 2008

Sdílet

Přemýšlíte o přechodu ze současné platformy PC na platformu Mac od Apple? Pak by se vám mohl líbit nový USB kabel od společnosti Belkin.

„Věřte, nevěřte“. I tak by se dal označit nový USB kabel od společnosti Belkin, který se jmenuje Switch-to-Mac. Jeho funkce zní až neuvěřitelně. Kabel má dvojitou USB koncovku a uvnitř elektroniku se softwarem, který má poměrně netradiční funkci. Pokud přecházíte z klasického počítače s Windows na platformu Mac, pak budete nejspíš řešit, jak přesunout všechna důležitá data.

A právě za tímto účelem byl navrhnut nový kabel od Belkinu, který dokáže přenést nastavení prohlížeče internetu, data, která budete potřebovat, nebo veškerá myslitelná nastavení operačního systému. Funguje to však pouze jednosměrně, a pokud přecházíte z počítače Mac na PC, pak vám kabel nepomůže.

Jestli se vám tato novinka líbí, budete muset ještě pár dní počkat, než se Belkin Switch-to-Mac dostane na trh. Stát by se tak mělo až v únoru příštího roku za cenu 50 amerických dolarů (900 Kč).

- - Tomáš Šulc

Byl pro vás článek přínosný?