Hlavní navigace

Vánoční soutěž s HP o dvě multifunkční zařízení HP Photosmart 6510 eAiO

28. 11. 2011

Sdílet

 Autor: HP
PC World opět naděluje, tentokrát dvě multifunkční zařízení HP Photosmart 6510 eAiO.

PC World ve spolupráci se společností HP přináší další z řady soutěží o zajímavé ceny. Dva z našich čtenářů, kteří odpoví správně na níže položené otázky, dostanou k Vánocům multifunkční zařízení HP Photosmart 6510 eAiO.

 

1. - 2. místo:  Multifunkční zařízení HP Photosmart 6510 eAiO

Kombinace inkoustové tiskárny, skeneru a kopírky, která je vhodná pro použití v domácnostech i v kanceláři, přináší bezdrátové Wi-Fi připojení a tiskne i fotografie s vysokým rozlišením 4800 x 1200 dpi. Praktickou funkcí je bezokrajový tisk, takže vytisknuté obrázky už nebudete muset dodatečně ořezávat. Na přední straně zařízení se nachází barevný LCD (CGD) displej s úhlopříčkou 8,9 centimetrů a dotykovým ovládáním. Díky tomuto displeji a čtečce paměťových karet Memory Stick Duo, Secure Digital a MultimediaCard můžete tisknout digitální obsah přímo z fotoaparátů i mobilních telefonů bez nutnosti zapínat počítač.

HP Photosmart 6510 eAiO

Mezi další funkce patří HP ePrint, která zajišťuje jednoduchý a intuitivní tisk z mobilních zařízení, či HP AirPrint pro přímý tisk ze zařízení Apple (iPad, iPhone či iPod touch). Jestliže doma nemáte Wi-Fi síť nebo ji z různých důvodů nechcete používat pro tisk, připojíte HP Photosmart 6510 eAiO i prostřednictvím obyčejného USB kabelu (ve standardu USB 2.0). Relativně malé rozměry (43,6 x 38,1 x 16,1 cm) a nízká hmotnost (5,61 kg) umožňují čas od času přesouvat zařízení mezi jednotlivými pokoji v rámci domácnosti.

 

Chci se zúčastnit soutěže!