Hlavní navigace

Vánoční soutěž se společností Logitech o HD webkameru a speciální příslušenství

7. 12. 2011

Sdílet

 Autor: Logitech
Do další z celé z řady vánočních soutěží věnovala ceny společnost Logitech.

PC World letos v předvánočním období naděluje také ve spolupráci se společností Logitech. Jeden šťastlivec z řad našich čtenářů získá webovou kameru HD Webcam C615 v ceně 1 999,- Kč, další bezdrátovou klávesnici Wireless Solar Keyboard K750, jež se prodává za stejnou cenu, a nakonec třetí výherce se může těšit na speciální myš Anywhere Mouse MX v ceně 1 799,- Kč.

 

1. místo:  HD Webcam C615

Webová kamera HD Webcam C615 umožňuje záznam a přenos obrazu v rozlišení HD (720p). V tomto režimu je kompatibilní s běžným softwarem umožňujícím obrazovou telefonii včetně Skype či Windows Live Messenger, ve standardním rozlišení ale podporuje v podstatě jakýkoliv přenosový software. Nahrávání je potom možné ve Full HD (1080p), kromě toho kamera snímá fotografie s rozlišením 8 megapixelů. V balení webové kamery objevíte třeba 90 cm dlouhý USB kabel. Zařízení určené hlavně na cesty je vybaveno i závitem pro připojení stativu.

\\\"\\\"

 

2. místo:  Wireless Solar Keyboard K750

Bezdrátová solární klávesnice K750 je prezentována jako ekologická klávesnice, která je napájena pouze a jenom sluncem. Její devizou je vestavěný nabíjecí akumulátor, který ji připravuje na „horší časy“. Zařízení tak funguje nejen na denním světle, ale až tři měsíce v úplné tmě (pokud na počátku akumulátor plně nabijete). Praktická stránka věci je doplněna povedeným designem leskle černého těla, které se jenom tak neokouká a jistě se bude hodit i třeba k domácímu kinu.

\\\"\\\"

3. místo: Anywhere Mouse MX

Stylová bezdrátová myš je již podle názvu použitelná prakticky kdekoliv a kdykoliv. Díky speciální technologii Logitech Darkfield Laser Tracking s ní můžete pracovat třeba i na skleněné desce. Univerzální přijímač Logitech Unifying receiver pouze připojíte do jednoho USB konektoru přístroje, s nímž chcete pracovat, a kromě myši k němu můžete připojit jakékoliv další kompatibilní bezdrátové zařízení od firmy Logitech, třeba klávesnici. Kompaktní a ergonomický design zajišťuje příjemné používání.

\\\"\\\"

 

Chci se zúčastnit soutěže!

Byl pro vás článek přínosný?