Hlavní navigace

Vánoční soutěž se společností Symantec o 10 krabic Norton Internet Security 2012

6. 12. 2011

Sdílet

 Autor: Symantec
PC World pokračuje v nadělování, tentokrát ve spolupráci se společností Symantec.

PC World ve spolupráci se společností Symantec přináší svým čtenářům další z řady vánočních soutěží. Pro deset našich čtenářů, kteří správně odpovědí na níže položené otázky, čeká krabice s bezpečnostním balíkem Norton Internet Security 2012.

 

1. - 10. místo:  Licence bezpečnostního balíku Norton Internet Security 2012

Norton Internet Security 2012 je komplexní antivirový balík od společnosti Symantec, který vás ochrání před škodlivými viry i nebezpečnými útoky, zabrání průniku spywaru a udrží vaše osobní a citlivá data pod zámkem. Za kombinaci vysoké míry zabezpečení a uživatelské přívětivosti mu bylo navíc v rámci našeho redakčního testu uděleno ohodnocení PC World TOP PRODUKT 2011.

Nová verze bezpečnostního balíku NIS přináší oproti verzi předchozí opět celou řadu vylepšení. Společnost Symantectestováním novinky pro rok 2012 zaznamenala o 30 procent rychlejší skenování, o 17 procent rychlejší spouštění a o 24 procent rychlejší kopírování souborů.

Mezi nejdůležitější funkce patří technologie Norton Identity Safe v cloudu, která chrání osobní a další informace před počítačovými zloději a díky směřování dat do cloudu zjednodušuje přihlášení z jakéhokoliv počítače, na němž je produkt Norton Internet Security 2012 nainstalován.

S tím souvisí i další novinka – Norton Management, díky níž můžete odkudkoliv vzdáleně spravovat a aktualizovat software Norton na svém vlastním počítači, aniž byste u něj museli být fyzicky přítomni. Norton Insight je zase způsob, kterým se jednotliví uživatelé anonymně informují o škodlivosti konkrétního souboru, a který takový soubor automaticky blokuje i přesto, že se v něm nachází zatím neidentifikovaná hrozba.

Přímo z rozhraní programu Norton Internet Security 2012 se pohodlně dostanete k dalším produktům Norton, jako je Norton Mobile Security (bezpečnostní balík pro Android), Norton Cybercrime Index (vyhodnocování aktivity kyberzločinců podle geografické polohy), Norton Online Family (kontrola internetové aktivity dětí a blokování škodlivých stránek) a Norton Safe Web (hodnocení bezpečnosti konkrétních webových stránek).

Norton Internet Security 2012

Chci se zúčastnit soutěže!

Byl pro vás článek přínosný?